luni, 1 iunie 2009

Apocalips, acum!

1 iunie, o zi magica, o zi in care lumea pare perfecta, iar visele par mai aproape ca oricand de realizare. O zi in care toate grijile par sa dispara pentru totdeauna. Asta pana cand iti dai seama ca este ziua "copilului"! (Da, ziua copilului, nu a copiilor; diferenta subtila dar incontestabila. Cine este acest copil?)

(unul din ei?)

Copilul (lat. parasitus socialus), este acea fiinta din regnul animal, care vietuieste pe suprafata spatiului terestru, in mare parte in zone ocupate de oameni. Este un inepuizabil producator de stress si se hraneste cu sufletele si sanatatea mentala a persoanelor din proximitate.
Pradatorul lui natural este Michael Jackson.
Exista indivizi care sunt de parere ca acesti 'copii' sunt oameni, pentru ca se aseamana foarte mult cu acestia din urma. Teoria este perfect valabila, insa nu trebuie sa uitam ca genetic, si urangutanii sunt aproape oameni.


Exista multe persoane care poseda unul sau mai multe exemplare din acesti 'copii', sau cum imi place mie sa ii numesc, dejectii umane. Singurul motiv care imi trece prin cap pentru a justifica o actiune atat de nenaturala este existenta unui bizar fetis pentru poluare fonica. Este la fel de nefiresc precum un tantar care polenizeaza flori doar pentru a agata niste albinute. Si vorbind despre albinute; daca mierea de salcam este produsa din flori de salcam, mierea de albine e facuta din albine? Si atunci cum sta treaba cu uleiul de masline si uleiul de copii? Si asa am revenit la copii.

Cei mai mari sociologi si economisti din lume au ajuns la rezultate concludente potrivit carora copiii sunt principala cauza pentru suprapopulatie si criza financiara. De asemenea, psihologii sunt unanim de acord cu ipoteza conform careia, copiii sunt inapti de a vietui in societatea moderna fara un substantial sprijin extern. Nu sunt in stare nici macar sa se apere. Daca ar fi lasati singuri probabil ar fi agresati de veverite.

("East Siiiiiide!!!")

In sprijinul afirmatiilor precedente vin si rezultatele studiilor personale asupra copiilor, de asemenea cunoscuti si sub denumirea de "mesageri ai intunericului; malefica intrupare a spiritelor abisale; a saptea incarnare a entitatii haosului, cunoscuta de-a lungul istoriei sub diferite nume, precum Set, Loki, Hades, Pluto sau Victor Piturca;" (DEX).
Rezultatele acestor studii confirma ceea ce cu totii am banuit intr-un moment sau altul al vietii noastre. Copiii sunt sursa a tot ceea ce este rau in societatea noastra. Ganditi-va putin: toti dictatorii din cursul istoriei au fost la un moment dat copii; toti criminalii in serie, de asemenea au fost copii; Dan Negru, copil. Totul incepe sa se lege.

Aici imi inchei scurta disertatie asupra acestei presante probleme a societatii moderne. Multi dintre voi probabil nu sunteti de acord cu viziunea mea asuprea realitatii. Dar, cine sunt eu sa judec? Va plac copiii? Atunci sper sa va intalniti cu cel de mai jos. Noaptea.

("Vreau ficatii tai!")

Niciun comentariu: